Om Os

Kvalitetsbiler og kompetent rådgivning.

Ærlig og kompetent rådgivning

Brugte biler er populære, og forståeligt nok. Den dyreste afskrivning er der en anden der har betalt for.

Men brugtvognshandlere, har også ofte været genstand for tvivlsomme betegnelser og historier.

AutoClub er grundlagt med en tro på, at med den rigtige rådgivning, forståelse for kundens behov, finansiering, og ikke mindst viden om bilerne.

Så kan vi hjælpe kunden til lige netop den bil, der passer såvel til deres familie, som til deres økonomi.

Vi har 15års erfaring med import og eksport af køretøjer, over hele EU. Så når bilen skal findes, måske i udlandet, så har vi kontakterne, viden og værktøjerne til at finde den bedst mulige bil.

Når det kommer til finansiering af bilen, så har vi gjort vores forarbejde godt, og med en fortid indenfor Leasingbranchen. Så kan vi yde kompetent og ærlig rådgivning om såvel ordinær finansiering, eller leasing. Og ikke mindst, hvad der bedst kan betale sig, i lige netop DIT tilfælde.

Vores mål er nemlig, at du med et bilkøb ved AutoClub ApS, kører herfra med en bilhandel, du forstår 100% og som kan tjene dig godt fremover.