Vores politik om persondata

Politik om personlige oplysninger
Persondata
Vi respekterer dit privatliv og behandler kun dine personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. email eller adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger. som du har givet dem og i overensstemmelse med lov om beskyttelse af personlige oplysninger.

  1. Virksomhedsdata

Firmanavn: AutoClub ApS
Hjemmeside: www.auto-club.dk
Registreringsnummer: DK38842455
Moms nummer: DK38842455

  1. E-mail-adresse

Vi tilbyder dig inden for aftalen: tilbud på lignende produkter og tjenester. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mails, kan du altid afmelde dig. Muligheden er nævnt, når du indtaster dine data. Derudover får du mulighed for i enhver kommunikation at gøre indsigelse mod yderligere brug af din e-mail.

  1. Postadresse

Vi kan bruge din postadresse (modtaget i forbindelse med et salg) til at sende reklame/oplysninger om produkter og tjenester. Hvis du ikke ønsker at modtage sådanne annoncer, bedes du kontakte os på adressen nedenfor.

  1. Telefonnummer

Vi kan kontakte dig via telefon for at informere dig om produkter og tjenester. Du kan når som helst bede os om ikke at kontakte dig igen pr. telefon.

  1. Andre personoplysninger

Vi behandler kun andre personoplysninger, f.eks. som mange andre sider, bruger vi “cookies”, og vi får visse typer oplysninger, når din webbrowser åbner en af Auto-club’s sider:

Databehandlingen er nødvendig for:

Gennemførelsen af aftalen.

Gennemførelse af en eventuel retssag.

Any-lamp videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for

Vi lagrer ikke dine data længere end det, der er nødvendigt for behandlingen af de formål, de blev indsamlet for.

  1. Særlige personoplysninger

De indsamlede oplysninger bruges kun internt og sendes ikke videre til andre organisationer

  1. Overførsel af sikkerhed og modtagelse af data

Når vi modtager dine data på vores hjemmeside, bruger vi altid krypterings software, der er anerkendt indenfor e-handel.

Hvis vi modtager eller overfører visse kritiske oplysninger, såsom finansiel information eller sundhedsinformation, bruger vi en sikker server. Du vil blive underrettet om dette (pop-up);

Vi har gennemført de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, uautoriseret brug eller ændring af oplysninger, vi modtager på vores hjemmeside.

  1. Sikkerhedsopbevaring af data

Sikkerhedskriterier

På den side, hvor du leverer personlige data, bruges en sikret forbindelse.

Adgangskoder gemmes altid i en hash. Du er ansvarlig for at holde denne adgangskode fortroligt. Vi beder dig om ikke at dele et kodeord med nogen.

Vi gemmer så lidt information som muligt fra kunderne og sikrer, at der ikke opbevares særligt følsomme personoplysninger i vores database, medmindre dette ikke kan gøres anderledes.

Vi træffer tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre tab af data eller ulovlig behandling (såsom angreb). Vi garanterer derfor et passende sikkerhedsniveau og tester vores hjemmeside regelmæssigt.

Alle systemer, hvor (følsomme) personoplysninger behandles, er udstyret med antivirusprogrammer og de nyeste sikkerhedsrelaterede patches.

  1. Få adgang til dine data

Efter anmodning informerer vi besøgende på vores hjemmeside om de personoplysninger, der behandles af dem. Eventuelle forkerte data kan rettes, suppleres eller slettes. Hvis du ønsker at få adgang til disse oplysninger, eller ønsker at forbedre dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på nedenstående adresse.

  1. Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller lignede i henhold til vores privatlivspolitik, kan du kontakte os:

E-mail-adresse: info@auto-club.dk
Telefonnummer: 71994545
Adresse: Pottemagervej 8. 7100 Vejle. Danmark
Denne privatlivspolitik kan til enhver tid ændres. Vi vil offentliggøre disse ændringer her, og om nødvendigt vil du få besked via e-mail.

Back to top